VIP bij D.T.S. 48 dames 1

Een fanatieke, spannende wedstrijd en het zonnetje scheen. De ideale omstandigheden om als VIP naar Woudlust te komen. Gisteren mochten wij onze 6 VIP gasten verwelkomen. Zij hebben deze verwendag gekocht op de veiling in Westwoud en steunen daarmee onze vereniging. Top dus en een goede reden om eens lekker in de watten gelegd te worden.

We ontvingen onze VIP’s daarom ruim voor de wedstrijd met koffie/thee en gebak. Lekker smikkelen en tussendoor even bijkletsen. Om half 2 begon de wedstrijd van onze dames 1 tegen de dames 1 van Valken. Altijd spannend! Om ook goed op het puntje van de stoel te kunnen zitten, waren er stoelen geregeld die toch comfortabeler zitten in vergelijking met de houten bankjes. Mooi zitten in het zonnetje en genieten van het handbalspel!

De wedstrijd begon met het doelpunt van één van onze VIP’s, Merel en Ilse begonnen met de bal waarna Merel deze gericht in het doel van de Valken wist te plaatsen!

In de rust en tijdens de tweede helft was het wederom tijd voor weer wat lekkers en na de wedstrijd nog even napraten over de wedstrijd met de coach van de dames en tevens onze voorzitter Paul.

We hopen dat jullie een leuke dag hebben gehad en dat wij erin zijn geslaagd jullie als koning(in) te behandelen. Bedankt voor jullie koopje en jullie komst!