Verslag Technische Commissie

De laatste zaalwedstrijden worden gespeeld en hoewel het buiten iets kouder wordt, gaan wij alweer bijna naar buiten. Op 22 maart zijn de eerste buitentrainingen gepland volgens onderstaand schema. Voor een aantal teams zijn er wat veranderingen in dagen of tijden, maar de indeling blijft grotendeels hetzelfde als in de zaal.

Met de start van de tweede helft van het buitenseizoen sluiten we weer een zaalseizoen af met mooie resultaten. Op het moment van schrijven (met dus nog twee speelweekenden te gaan) staat onze dames 1 op de eerste plek, dames 2 middenmoot, dames 3 tweede en dames 4 derde. Bij de senioren dus niks te klagen! Ook de jeugd doet het gelukkig goed: twee kampioensteams, de F1 en de D1! De A1 staat tweede en de C’s staan vierde. De E1 heeft het iets zwaarder en staan momenteel zevende. De recreanten zijn ook leuk bezig, recreanten 1 staat op de vierde plek en recreanten 2 is middenmoter in hun poule.

De TC gaat alweer aan het werk om de teamindeling voor komend seizoen te bespreken. Als je plannen hebt om te stoppen met handballen, vergeet je dan niet vóór 1 april af te melden. We hopen natuurlijk dat we zoveel mogelijk leden volgend seizoen weer op het handbalveld kunnen zien schitteren!

Volgend seizoen stoppen Linda en Meryam als TC-leden. We zijn dan ook op zoek naar vervanging. Zie jij het zitten om je samen met Laura en Wim bezig te houden met de teams, coaches, trainers en alles wat daarbij komt kijken? Zorg jij ervoor dat DTS’48 een goede, maar vooral gezellige vereniging blijft? Laat het dan even weten via tc@dts48.nl!