Ga naar de inhoud
Home » Onze vereniging » Instructies & regels » Scheidsrechters

Scheidsrechters

Instructies per team

Meer over gebaren

Handbalmasterz.nl

Het NHV zet zich al enige tijd in voor een “Veilig Sportklimaat”. Spelregels dragen bij aan dit veilige sportklimaat. Daarom is ingezet op het vergroten van de spelregelkennis bij spelers en begeleiders. Hiervoor is Handbalmasterz.nl ontwikkeld. Dit is een website waarbij iedereen digitaal kennis van spelregels kan vergroten. De spelregels worden hierbij gekoppeld aan spelsituaties. Men kan er spelregels nazien en spelregelvragen maken. Iedereen heeft vrij toegang tot deze site en kan oefenvragen maken. 
» Bekijk handbalmasterzz.nl

Het spelregelbewijs

Via handbalmasterz.nl kan ook het spelregelbewijs behaald worden. Hiervoor is een persoonlijk account nodig dat de deelnemer binnen de vereniging kan aanvragen via scheidsrechters@dts.nl Dit is helemaal gratis. De deelnemer krijgt van de vereniging activatiegegevens waarmee het account kan worden aangemaakt.  Daarna kan de deelnemer inloggen. Vervolgens worden eerst vijf levels doorlopen en daarna start de eindtoets. Als deze eindtoets voldoende is gemaakt, is het spelregelbewijs behaald. Dit wordt automatisch vastgelegd.

Wat heb ik nodig als scheidsrechter

Voor iedereen die scheidsrechter wordt, hebben we een fluitje. Bewaar deze goed en neem hem mee naar elke wedstrijd die je moet fluiten. Deze worden door de scheidrechterscommisie uitgedeeld.
De wedstrijd kaartjes, pen, gele en rode kaart vind je in een etui in de coach/kleding tas van het betreffende team dat je gaat fluiten.
Mocht er iets op zijn of bijna op zijn, graag even laten weten zodat wij dit kunnen aanvullen.

TOP! Daar zijn wij als club natuurlijk super blij mee. Je kunt je aanmelden als scheidrechter door op de gele knop hierboven te klikken en het formulier in te vullen.

Scheidsrechtercommissie

Nicoline Laan: 06-53584556

Olga Slagter-Truijens: 06-53337894

Email: scheidsrechters@dts48.nl