Ga naar de inhoud
Home » – Toppers E5

– Toppers E5

    Een prachtige zondagmorgen, 26 mei.

    In het zonnetje stonden al 7 meiden te trappelen om met de fiets over de streekweg naar Woudlust te gaan. Ons begin van de warming-up. Tijdens het fietsen hoorde ik diverse verhalen van korte nachtjes wegens logeerpartijen, kortom een goede voorbereiding! Aangekomen op het prachtige DTS heiligdom voegde Vajèn zich ook bij het team! Na een goede yell begon de wedstrijd tegen Sporting Andijk fabuleus! Binnen 1 minuut werd er een mooie aanval opgezet en scoorde Suus vanuit de rechterkant in de linkeronderhoek. Nog geen minuut later kwam Suus weer door goed overspel vrij en maakte een kopie van het doelpunt. De verdediging van ons stond als een huis en de ballen van de tegenpartij werden snel veroverd. Suus was op stoom en wist nog 2 prachtige goals te scoren voor de eerste time-out. We waren veel sterker. In de 11e minuut stond Vajèn vrij bij de cirkel en kogelde de bal in de hoek. 5-0.

    Tess had er ook zin in en maakte met een schijnbeweging en mooi sprongschot 2 goals achter elkaar. Fay, Evi en Joy bleven de aanvallen goed opzetten. Ondertussen haalde Luus elke bal die op doel werd gegooid met katachtige reflexen eruit! Evi had nog een paar goede pogingen op doel, maar helaas kwamen ze net tegen de paal. Nicky liep goed vrij en probeerde ook maar eens…en een onhoudbare bal! 8-2 met de rust! Luus was ook gebrand om te scoren voor het thuis publiek en bij een onderschepping rende ze naar de cirkel en wist de bal binnenkant paal te scoren. Alleen deden we nu wat rustiger aan. Andijk kreeg langzaam aan wat kansen en begon ook op doel te gooien met resultaat 8-4. Na een onderschepping ging Suus alleen op het doel af en maakte het koelbloedig af. En een paar minuten voor tijd scoorde Nicky nog een mooi sprongschot!

    Eindstand 11-5. Dankzij goed samenspel de eerste gewonnen wedstrijd als E’s. Het was een topper en hopelijk volgen er meer! Helaas was het beloofde ijsje niet meer voorradig in de kantine, na vorige week! Fay ook weer super bedankt voor je inzet als (vaste) invaller!