Dames Recreanten 2

Mariette Manshanden
Tanja Stap-Vriend
Ingrid Steneker-Sinnige
Jessica van Kammen
Suzan Wijnker
Ilona Kotte
Melanie Steneker
Marielle Stroomer

Verslagen Dames Recreanten 2

11 maart: DTS'48 MW2 – KSV MW2 🤾‍♀️🤾‍♀️🤾‍♀️
 
Woensdagavond om 20:45 uur mochten de dames van Recr.2 er weer tegen aan. Na een week rust was het wel weer eens tijd om bij elkaar te komen en een lekker potje te handballen.
 
Gelukkig konden Melanie en Marleen meedoen. Dit zorgde er namelijk voor dat er een keepster was voor op doel en een speler extra zodat er 1 wissel was. Publiek was er ook. Het aantal supporters stond deze wedstrijd op 5 mensen. Misschien dat dit in de toekomst nog wel verbroken kan worden. 😆
 
Nadat het fluitje van de scheidsrechter geklonken had, gingen de dames goed van start met een voorsprong van 3-1. Dit zorgde ervoor dat de dames de rust met een voorsprong ingingen met een stand van 6-3. Wat toch wel een prettig gevoel gaf. Helaas heeft het team soms wat opstart problemen gekend met de tweede helft. Zo gebeurde dit nu ook en hiervan maakte KSV gebruik in de tweede helft. De eerste 10 minuten was voor KSV de kans om aan te sluiten. Echter DTS liet dit niet toe. Blijven proberen en niet opgeven. Het lukte in de eerste helft, dus dan kan het ook in de tweede helft lukken. Gelukkig gaven de dames niet op en werd er eind tweede helft toch nog de nodige doelpunten gemaakt.
 
Met nog maar 1 minuut te gaan kwam het besef dat de dames gingen winnen. Dit hadden ze niet verwacht en juist daarom voelde dit extra lekker. De eindstand was 11-7 en hierbij moest nog een overwinningsfoto gemaakt worden.
Jullie hebben mij niet teleurgesteld dames en ik hoop dat we dit seizoen het recordaantal supporters nog een keer kunnen verbreken. 😉😀