Jeugd C1

Teamsamenstelling

Romy Dekker
Marit Laan
Yvet Rijpkema
Suus Brandsen
Shanty Dekker
Donna Brandsen
Fay Steneker

Trainer; Linelle Koebrugge, Ilse Braakman en Anne van Kampen
Coach; Roselien Dekker

Jeugd C1

Wedstrijd verslagen C1

23 november: DTS'48 C1 - Victoria O

We speelden de wedstrijd tegen Victoria O. Het ging op het begin al best goed en dat was eigenlijk de hele wedstrijd zo. De uiteindelijke stand was 24 - 15 in ons voordeel. Het was een leuke en sportieve wedstrijd!

Groetjes, Donna Brandsen.

15 november: DTS'48 C1 - De Valken

We  speelde 5-10! We hadden gewonnen, maar het was wel een moeilijk potje...

Het ging best wel slecht in het begin. Aan het einde van de eerste helft was het we ongeveer gelijk, maar gelukkig hebben we de tweede helft onszelf opgepakt en geknald!

Groetjes,
Fay

 

26 oktober: DTS 48 C1 - DWOW C1

Afgelopen zaterdag speelde wij onze eerste zaalwedstrijd om 16:30 tegen DWOW.

Yvet is nog geblesseerd maar gelukkig deden Mirthe en Manon met ons mee. We begonnen goed aan de wedstrijd, en we stonden al gouw 4-0 voor. De rust stand was 13-3 in ons voordeel.

De 2e helft ging ook heel goed, we speelde goed samen en het was een leuke en sportieve wedstrijd. De eindstand was 24-5 in het voordeel van ons.

Groetjes Santi Dekker.

Verslag DTS C1 - Excelsior C1 🤾‍♀️🤾‍♀️🤾‍♀️  22 september 2019

We speelde de wedstrijd tegen Excelsior. Het was een spannende wedstrijd want in de ruststand stonden we 5-6 achter. Gelukkig speelde Manon en Demi uit de D1 mee.

In de 2e helft liep Excelsior toch wel erg uit en de uiteindelijke stand was 7-12 in het voordeel van Excelsior. Het was een leuke, sportieve wedstrijd en we hadden mooi weer ! 🌞👍

Groetjes Marit