Jeugd E3

Teamsamenstelling

Samantha Koopmans
Elisa-Bella den Broeder
Jana Bakker
Tess Groot
Isa Rijpkema
Roos Elling
Carmen Rood
Zoë Blokker
Elisha Langendijk

Trainers: Eddy Sinnige en Karlijn van Bokhorst
Coach:  Bianca Groot en Dyana Bakker

Jeugd E3

Wedstrijdverslagen E3

Zondag 12 januari; DTS'48 E3 - Vido E3

We moesten thuis spelen tegen Vido. De vorige wedstrijd uit tegen Vido hadden we gelijk gespeeld; we waren aan elkaar gewaagd.
We hadden 1 wissel en gingen met frisse moed van start. Met Karlijn als medecoach gingen we beginnen. Voor we het wisten, stonden we 2-0 voor! We waren lekker aan het spelen en met de rust stond het 4-0 voor ons 😄. Met veel enthousiasme startten we de 2e helft. We behielden het goede spel en wisten nog 3 x te scoren! Ook de tegenpartij wist een drietal keer te scoren. De eindstand was 7-3 voor ons 😄. De doelpunten waren gescoord door Zoe (2), Samantha (2), Isa (2) en Jana (1). Eindelijk een keer winst voor ons 😄! Meiden, jullie hebben allemaal super gespeeld! Houdt deze vorm vast!

Groet,
Dyana

 

26 oktober: Vido E3 - DTS'48 E3

Zaterdag 26 oktober moesten we uit naar Vido in Purmerend. Vanwege ziekte/herfstvakantie hadden we 2 invallers, namelijk Daphne en Isabel, daardoor hadden we gelukkig 1 wissel 😄.

De eerste helft hadden wij de overhand en met de rust stond het 4-6 voor ons. De tweede helft zakten we iets in, maar we bleven knokken! De eindstand was 10-10 😄 De meiden hadden goed gespeeld!

Groetjes,
Dyana