Jeugd A1

Teamsamenstelling

Evelien van Westen
Jade Ebbelaar
Chantal Laan
Luna Stap
Yanthe Wiering
Laura de Boer
Femke Korver

Trainer; Meinte Boersma en Laura Beemster

Jeugd A1

Verslagen A1

DTS '48 A1 – Excelsior '53 A1

Het is de eerste wedstrijd van het seizoen en we beginnen met 6 spelers op de lijst.
Gelukkig kregen we versterking van Danique (nieuw en van harte welkom) , Lieneke, familie van Yanthe en Mira, het zusje van Jade.

De “warming” is er al en de “up” wordt verzorgt door Evelien. De flessen water staan klaar en de captain (aanvoerder) begroet de scheidsrechter, de tegenstanders en het publiek . Met 2x 30 minuten speeltijd op de klok en anderhalve wissel op de bank kunnen we starten

Onze buren uit Grootebroek, Excelsior, kwamen met een goed uitgerust team. Ze hadden een goede spel techniek en een behoorlijk tempo.
Waar beide teams veel last van hadden, waren overmatige zonnestralen, soms krijg je er niet genoeg van, maar vandaag waren we er helemaal klaar mee. Warm, hoog tempo, maar groot doorzettingsvermogen. We zijn blij  met de goede tips van de zus en moeder  van Danique.  Luna en Jade bewegen veel op de cirkel. Penaltys gaan er wel en niet in, volgende keer lukt het!
De doelpunten zijn van Laura, Femke, Evelien en Danique. Ze krijgen er 11 in het doel.
Excelsior trekt, met hun spel, de verdediging flink uit elkaar en scoren 30 keer. Yanthe had veel lastige ballen in het doel, maar niet te vergeten ze haalde er ook hele mooie uit. Lieneke handbalt bijna als een volleerd handbalsterretje en Mira  zet ook  3 minuten speeltijd op de kaart, als ze invalt voor een blessure van Danique.
Met over en weer een gele kaart tussen door is het een sportieve wedstrijd.

We hebben Chantal weer gespot als vaste supporter, leuk dat je er was.

Volgende week hebben we een gezegende toer naar de heilige Pancratius en op zondag, nou dat moet goed gaan!

Sportieve groetjes van Jade