Dames 2

Teamsamenstelling

Tanja Doodeman
Mirjam van Kleef
Marlie Schouten
Laura Beemster
Daphne Doffer
Madelon van Diepen
Anniek Manshanden
Lola Vlaar

 

Trainer: Meinte Boersma
Conditietrainer; Fleur de Wit
Coach: Paul Beemster

Wedstrijdverslag

VVW 2- DTS’48 2

Uit tegen VVW, altijd lastig!

Onze voorbereiding begon al heel vervelend. Onze keepster Madelon keepte eerst een wedstrijd met de A jeugd en blesseerde haar knie. Er kon dus een streep door de naam van Madelon. We hopen allemaal op het beste voor haar.

Gelukkig wilde Laura de Boer met ons mee naar Wervershoof en bood onze cirkelloopster Mirjam aan om op doel te gaan, dit heeft  ze overigens zeer verdienstelijk gedaan.

De eerste helft ging mooi gelijk op. Wel merkten we dat het erg warm was, waardoor de energie wat weg bleef. We hadden het zwaar. Maar op karakter wisten we met een stand van 7-9 voorsprong de rust in te gaan.

Even bijtanken en we spraken met elkaar af om de tweede helft vooral goed scherp en fel te blijven. Doe je dat niet tegen VVW dan krijg je het moeilijk, want die geven nooit op, en zeker niet tegen DTS’48.

De tweede helft kregen we helaas gelijk vier tegen doelpunten om onze oren. Het lukte niet meer, de fut was er uit. Het hoofd wilde wel maar het lichaam niet meer. Aan het einde van de wedstrijd kregen we nog een korte opleving, maar dit was te laat om de wedstrijd winnend af te sluiten. Eindstand 19-17 voor VVW

Natuurlijk waren we allemaal teleurgesteld, maar de heerlijke puddingkruimel vlaai van Lola in de kantine heeft er voor gezorgd dat we toch weer blij richting Westwoud zijn gegaan. Het is maar een spelletje he!

Laura heel erg bedankt voor het meespelen en Madelon beterschap, hopelijk valt het mee want we kunnen je niet missen hoor!