Club van 48

Wat is een vereniging zonder zijn supporters? Handbalvereniging DTS’48 is een vereniging met vele supporters die de club een warm hart toe dragen. Speciaal voor deze supporters is er de Club van 48. Een manier om de vereniging een handje te helpen door middel van een kleine bijdrage. Elk jaar wordt er voor het gedoneerde geld van de Club van 48 een leuke besteding gezocht waarvan de gehele vereniging profijt heeft. Er blijven namelijk altijd kostenposten over waarvoor het moeilijk is een sponsor te vinden. Zo zijn er ballen geregeld voor een aantal teams en heeft de jeugd gebruik kunnen maken van nieuwe doelen. Vorig jaar hebben scheidsrechters die een diploma behaalden een nieuw shirt gekregen. Uiteraard zijn al deze producten voorzien van het Club van 48 logo.

Bij lidmaatschap van de Club van 48 zal uw naam vermeld worden op het Club van 48 bord, hangende in de kantine op sportpark Woudlust. Tevens ontvangt u een aantal keer in het jaar een leuke nieuwsbrief met weetjes over de vereniging.

Als u het leuk vindt om DTS’48 te steunen met een bedrag van € 48,- per jaar dan vragen wij u om een email met daarin uw naam en adres gegevens te sturen naar sponsors@dts48.nl.