Ga naar de inhoud


Sponsors

Mede mogelijk gemaakt door….

SPONSOR worden?

Door middel van sponsoring wil DTS’48 financiële middelen werven die kunnen worden benut ten gunste van alle leden van de vereniging. Met deze financiële middelen is het voor de vereniging mogelijk om de uitstraling en imago van DTS’48 te optimaliseren. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om structurele verbeteringen door te voeren aan onder andere onze buitenaccommodatie, wedstrijdkleding, het organiseren van toernooien en jeugddagen en het verbeteren van materialen en trainingsmogelijkheden.

Daar DTS’48 een kleine vereniging is zijn wij blij met alle vormen van sponsoring, van klein tot groot en van eenmalig tot bijvoorbeeld drie jaar. DTS’48 heeft haar eigen sponsorplan. In dit sponsorplan vindt u alle actuele bedragen voor verschillende vormen van sponsoring binnen de vereniging. Heeft u interesse in het sponsoren van DTS’48 neem dan contact op met de sponsorcommissie: sponsors@dts48.nl

Balsponors 2023/2024

Ook dit seizoen hebben we weer balsponors nodig. Deze sponsoren komen in de belangstelling te staan in het Facebook bericht vóór de desbetreffende wedstrijd en daarna. Tijdens het begroeten van de scheidsrechter en de tegenpartij wordt de balsponsor ook nog even genoemd. Het is dus altijd leuk als ook de balsponsor bij de wedstrijd komt kijken maar dit is natuurlijk niet verplicht. Onderstaande sponsoren hebben ons reeds een bal gesponsord waar wij als vereniging heel blij mee zijn!

  • Perry en Antoinette Bot

Interesse? 

Laat het weten aan de sponsorcommissie bestaande uit;

  • Marike Zilver
  • Suzan Wijnker
  • Melissa Prins

Club van 48

Wat is een vereniging zonder zijn supporters? Handbalvereniging DTS’48 is een vereniging met vele supporters die de club een warm hart toe dragen. Speciaal voor deze supporters is er de Club van 48. Een manier om de vereniging een handje te helpen door middel van een kleine bijdrage. Elk jaar wordt er voor het gedoneerde geld van de Club van 48 een leuke besteding gezocht waarvan de gehele vereniging profijt heeft. Er blijven namelijk altijd kostenposten over waarvoor het moeilijk is een sponsor te vinden. Zo zijn er ballen geregeld voor een aantal teams en heeft de jeugd gebruik kunnen maken van nieuwe doelen. Vorig jaar hebben scheidsrechters die een diploma behaalden een nieuw shirt gekregen. Uiteraard zijn al deze producten voorzien van het Club van 48 logo.

Bij lidmaatschap van de Club van 48 zal uw naam vermeld worden op het Club van 48 bord, hangende in de kantine op sportpark Woudlust. Tevens ontvangt u een aantal keer in het jaar een leuke nieuwsbrief met weetjes over de vereniging.

Als u het leuk vindt om DTS’48 te steunen met een bedrag van € 48,- per jaar dan vragen wij u om een email met daarin uw naam en adres gegevens te sturen naar sponsors@dts48.nl.

ONZE SPONSORS