Ga naar de inhoud


Sponsors

SPONSOR worden?

Sponsoring is voor een kleine vereniging als DTS’48 nodig om wat meer financiële draagkracht te krijgen. Daarnaast draagt sponsoring bij aan het uitstralen van ons positieve imago. Ook is het mogelijk om onze buitenaccommodatie te onderhouden, wedstrijdkleding aan te schaffen, toernooien en jeugddagen te organiseren en jeugddagen, materialen aan te schaffen en trainingsmogelijkheden te verbeteren.

DTS’48 heeft haar eigen sponsorplan. In dit sponsorplan vindt u alle actuele bedragen voor verschillende vormen van sponsoring binnen de vereniging. Interesse in het sponsoren van onze club?

Mail dan met de sponsorcommissie!

Club van 48

Handbalvereniging DTS’48 is een vereniging met vele supporters die de club een warm hart toe dragen. Speciaal voor deze supporters is er de Club van 48. Een manier om de vereniging een handje te helpen door middel van een kleine bijdrage. Elk jaar wordt er voor het gedoneerde geld van de Club van 48 een leuke besteding gezocht waarvan de gehele vereniging iets aan heeft. Denk aan nieuwe doelen of scheidsrechterdiploma’s.

Bij lidmaatschap vermelden we jouw (bedrijfs)naam op het ‘Club van 48 bord’. Deze hangt in de kantine op sportpark Woudlust. Ook ontvang je een aantal keer in het jaar een leuke nieuwsbrief met weetjes over de vereniging.

Als u het leuk vindt om DTS’48 te steunen met een bedrag van € 48,- per jaar dan vragen wij u om een email met daarin uw naam en adres gegevens te sturen naar sponsors@dts48.nl.

ONZE SPONSORS