Nieuwe trainingspakken voor Dames 1!

Wat zien ze er weer mooi uit! Met dank aan sponsor HO Schouten dragen de meiden nu allemaal een mooi nieuw trainingspak. Het is mooi om te zien dat niet alleen wij maar ook de sponsor het belangrijk vindt dat de meiden er mooi en professioneel bij lopen. Een betrokken sponsor, wat wil je nog meer!

Trainingspakken dames 1

Nadat de meiden de trainingspakken kregen moest dit natuurlijk even worden vastgelegd. Fotograaf Fred Homan (www.fredhoman.nl) was meteen enthousiast en heeft hier mooie plaatjes van geschoten. Zo enthousiast als hij was is hij ook bij de wedstrijd gebleven om wat actiefoto’s te maken. Benieuwd naar deze foto’s? Deze kun je hier bekijken.

Nieuwe trainingspakken, de sponsor die komt kijken en ook nog een fotograaf die alles vastlegt. Een extra motivatie natuurlijk om de wedstrijd tegen St. George te winnen. Dit is gelukt, niet te vergeten ook met dank aan onze meiden van de F1 die de meiden de laatste minuten naar de overwinning hebben geholpen met hun aanmoedigingen!

We willen hierbij iedereen bedanken voor de mooie middag, met natuurlijk speciaal dank voor sponsor HO Schouten en fotograaf Fred Homan!

Groeten,

Sponsorcommissie DTS’48