Nieuwe kandidaat scheidsrechters

Op de oproep om zich te melden als kandidaat-scheidsrechter hebben we een positieve respons gehad. De volgende leden hebben zich opgegeven:

Anniek Manshanden (DS2)
Babet van Diepen (DS4)
Evelien de Boer (DS2)
Madelon van Diepen (DS2)
Mandy de Boer (DS4)
Mirjam van Diepen (DS2)
Paul Beemster (DS2)

Dat is natuurlijk prachtig. Op dinsdag 7 en 14 november krijgen zij instructie van Marco Overmeer van het NHV van 19.00 tot 20.30 uur in de kantine op Woudlust. En dan begint direct de praktijk in de daaropvolgende weken. Het is de bedoeling dat deze nieuwe scheidsrechters wedstrijden vanaf de C1 en daarboven gaan fluiten waarbij we ernaar streven dat de scheidsrechters als het even kan, wedstrijden fluiten aansluitend op die van hun eigen team. We zorgen ervoor dat begeleiding aanwezig is bij de eerste wedstrijden.
Als er nog leden of ouders zijn die zich bij de groep willen aansluiten, dan kan dat natuurlijk. We hebben nooit scheidsrechters teveel. Meld je via de mail bij voorzitter@dts48.nl.

Als er leden of ouders zijn die de jongste jeugd tot de D1 willen fluiten, dan horen we dat ook graag. Daarvoor wordt dan op een andere datum een aparte instructie georganiseerd. Het zou overigens wel fijn zijn als zich hiervoor kandidaten melden, want nu komt er wel erg veel op Femke, Imke en Yanthe neer. Aanmelding kan via hetzelfde email-adres.