Nieuwe jeugdtrainster Linelle Koebrugge

Hoi, mijn naam is Linelle Koebrugge, 33 jaar en ik woon met mijn vriend en drie kinderen in Hoogkarspel. Ik werk bij de politie in Amsterdam en mijn hobby’s zijn krachttraining, tennis en natuurlijk handbal!

In 2010 en 2012, heb ik mijn handbaltrainer 2 en 3 diploma’s gehaald en ik ben dan ook al een tijdje actief als trainer. Ik handbal zelf al sinds mijn 6e en heb het grootste gedeelte op landelijk niveau gespeeld. Ik heb op een handbalschool gezeten, bij de selectie noord holland noord en heb zelfs even in de eredivisie gespeeld. Hierdoor heb ik heel veel kennis vergaard, die mij hebben gevormd tot de trainster die ik nu ben.

Ik vind het belangrijk om goed technisch en tactisch handbal te spelen. Dit doe ik door alle technische vaardigheden zoveel mogelijk te trainen en te herhalen. Ik begin bij de basis en zodra dat onder de knie is gaan we het een stapje moeilijker maken. Ik streef er naar om iedere speelster, zo goed mogelijk op te leiden, zodat ze kan groeien en uiteindelijk door kan stromen naar misschien wel de top van Nederland. Ik volg dan ook de visie van het NHV, door snel, dynamisch en attractief handbal te willen spelen.

Ik heb super veel zin om het aankomende seizoen met jullie aan de slag te gaan. Laten we het een super tof seizoen met elkaar van maken.

Ik ben te bereiken op: 0641317544, Facebook Li Nel Le of l.koebrugge@hotmail.com