Nieuw scorebord DTS’48

Zaterdag 13 januari is een nieuwscorebord bord geplaatst! ??

Niet zomaar een scorebord, maar een electronisch scorebord!
Afgelopen zomer is van de inkomsten van de Spiritveiling en een een bijdrage van de club van 48 het scorebord gekocht.
Zo’n score bord is best mooi, maar die moest ook nog ergens aan vast gemaakt worden. Hiervoor hebben we Jan de Greeuw uit Wognum benaderd. We hebben de vraag gesteld aan Jan, of hij een frame of een paal kon maken en deze ook nog eens wilde sponsoren. Dit wilde Jan wel.

Hierna hadden we nog zakken betonmortel nodig om de paal extra stevig in de grond te plaatsen. Hiervoor zijn we naar Bakker Houthandel in Hoogkarspel gegaan. De firma Bakker heeft ook de zakken geheel belangeloos gesponsord.
Dan waren we al een stuk op weg, nu het plaatsen en het aanleggen van de elektra nog. Voor de Elektra konden we Frank Sijm uit westwoud bellen die ook geheel belangeloos mee wilde helpen.

Alleen moest er nog een best eindje gegraven worden om de grondkabel voor de elektriciteit in te graven. Hier konden we Martijn Korver voor bellen die bij Loonbedrijf Out uit Zwaagdijk werkt. Martijn kwam ons helpen met een graver.
Nadat we iedereen gebeld en geregeld hadden, hadden we ok nog extra handjes nodig om alles uit te kunnen voeren. Hier hebben we Olaf te Riele uit Oosterblokker voor gebeld.

Na een mooie dag werken staat het nieuwe scorebord en kunnen we deze gebruiken in het nieuwe buitenseizoen. Dus lekker scoren allemaal en veel plezier met jullie nieuwe scorebord.