Meteoor C1- DTS C1

Vandaag moesten wij uit in Hoogwoud. Al gauw kwam er een probleempje want toen we daar aan- kwamen merkten we al snel op dat we de shirtjes-tas waren vergeten, dus moesten we daar op wachten we gingen in onze normale kleding warmlopen en de keeper ingooien. Vlak voor de wedstrijd begon kwam Jan gelukkig met de shirtjestas aan dus konden we omkleden en beginnen. In het begin van de wedstrijd gebeurde er niet veel maar we hadden al snel door de we de scheidsrechter tegen ons hadden. In het begin werd het al spannend als wij er eentje ingooiden maakten zij de volgende aanval meestal ook een doelpunt. Als eerste gooide Laura in de eerste aanval de bal in het doel.

De ruststand was ook 5-7. De rust was maar een minuutje dus we hadden niet veel tijd om alles te bespreken en dus gingen we gewoon weer handballen. De tweede helft was nog spannender dan de eerste. De tegenpartij werd een beetje agressief daardoor kregen we 3 penalty’s voor die hebben we goed benut door ze alle drie erin te gooien. Het was heel spannend de doelpunten vlogen erin. Ik had de tweede helft heel veel gescoord met een onderhands schot. Ik heb er maar liefst 11 gescoord.

Op een gegeven moment stonden we gelijk en toen gooien ik hard op de paal. De tegenpartij benutte echter deze kans door te scoren en kwamen zo voor te staan. Maar dat was niet voor lang want de volgende aanval hadden wij er weer gescoord dus stond het gelijk. We kregen toen een penalty tegen. Maar Sanne was zo goed bezig dat ze de penalty hield. Ze was heel goed aan het keepen. In de laatste twee minuten waren wij in de aanval we wilden het gaan uitspelen, maar dat ging niet zo gemakkelijk. In de laatste minuut kregen we gelukkig nog een hoekworp dus konden we een beetje tijd rekken wij hadden gevangen maar ging tegen een voet aan van de tegenpartij zo over de achterlijn dus kregen we weer een hoekschop maar dan van de andere kant. De bal werd in het spel gebracht, maar hij moest overnieuw genomen worden want Meteoor had geen drie meter afstand genomen.

Ik had de bal gevangen maar werd meteen belaagd door verdedigers dus een vrij worp. Bij die vrije worp hadden we niks ingezet en gingen we gewoon overgooien en hadden zo de tijd vol gemaakt. Wij hadden maar net gewonnen met 15-16 voor ons maar het is genoeg om te winnen. Het was een echt een spannende wedstrijd. Gelukkig bleven wij rustig, dus hadden we gewonnen. De gemaakte doelpunten waren van:

Laura met 2 doelpunten, Femke met 3 doelpunten en ik met 11 doelpunten. Ik had nog nooit zo veel doelpunten gemaakt het waren er ook veel. Maar we wonnen als team en dat is het belangrijkste.

Groetjes Yanthe