Ga naar de inhoud

Lid worden?

Ook enthousiast geworden voor handbal? Wordt dan lid!

Categorie Contributie 2023-2024
Dames 1 bijdrage€ 47,50
Senioren€ 170,50
A-jeugd€ 168,75
B-jeugd€ 151,50
C-jeugd€ 145,25
D-jeugd€ 140,00
E-jeugd€ 122,50
F-jeugd€ 108,00
Kabouters€ 108,00
Reserveleden*€ 58,00

Proefles meedoen?

Wil je eerst een keer meetrainen om te kijken of je het leuk vindt? Dat kan!!! Geef dan via dit formulier jouw naam en geboortedatum door. Dan kijken we bij welke training je aan kunt sluiten. Dan kun je heel snel een keertje meetrainen en ervaren wat het is.

Informatieboekje

Op de website is heel veel informatie te vinden. Dit informatie boekje zal is een aanvulling en bevat ook links naar informatie op de website. Deze informatie is namelijk altijd actueel.

*Reserve lid

Een reservelid is iemand die niet wekelijks beschikbaar, maar wel graag soms wil meespelen. Voor dit lid geldt een aangepast contributiebedrag. Wel stellen we hieraan een aantal voorwaarden om te voorkomen dat er misbruik gemaakt wordt van de regeling. Die voorwaarden zijn:

  • Het kandidaat-reservelid geeft de redenen aan waarom zij niet een fulltime lidmaatschap kan aangaan. Het bestuur beoordeelt die redenen en neemt een besluit.
  • Het reservelid speelt maximaal 8x per jaar.
  • Het bestuur stelt een proefperiode van twee seizoenen in. Als blijkt dat de regeling negatief uitvalt voor de vereniging, als het bestuur vindt dat er misbruik gemaakt wordt, trekt het bestuur de regeling in.