Lid worden?

Ook enthousiast geworden voor handbal? Misschien heb je ook vol spanning gekeken hoe het Nederlandse damesteam wereldkampioen is geworden?

Informatieboekje

In het informatieboekje kun je alles vinden over D.T.S.’48. Van omgangsregels tot adressen en van informatie over het aan- en afmelden tot uitleg over onze acties. Mocht je toch niet vinden wat je zoekt, laat het ons dan zeker weten. Samen maken we dit informatieboekje beter.

Op de website is heel veel informatie te vinden. Dit boekje zal dan ook een aantal links bevatten naar informatie op de website. Deze is namelijk altijd actueel.

Proefles meedoen?

Wil je eerst een keer meetrainen om te kijken of je het leuk vindt? Dat kan!!! Geef dan via dit formulier jouw naam en geboortedatum door. Dan kijken we bij welke training je aan kunt sluiten. Dan kun je heel snel een keertje meetrainen en ervaren wat het is.

Reserve lid worden?

In de Jaarvergaderingen van de afgelopen jaren is al een paar keer gevraagd of het bestuur de mogelijkheid wilde openstellen voor reserveleden. Dat betreft dan personen die niet wekelijks beschikbaar zijn vanwege werk op zondag of anderszins maar wel zo af en toe. Op die momenten willen ze graag meespelen. Er zou een aangepast contributiebedrag moeten gelden, want het is een drempel om lid te blijven, de volledige contributie te betalen en maar heel beperkt kunnen spelen.

Het bestuur is tot het besluit gekomen om de vereniging open te stellen voor reserveleden. Wel stellen we hieraan een aantal voorwaarden om te voorkomen dat er misbruik gemaakt wordt van de regeling. Die voorwaarden zijn:

  • Het kandidaat-reservelid geeft de redenen aan waarom zij niet een fulltime lidmaatschap kan aangaan. Het bestuur beoordeelt die redenen en neemt een besluit.
  • De contributie voor een reservelid bedraagt € 48,- Euro per jaar.
  • Het reservelid speelt maximaal 8x per jaar.
  • Het bestuur stelt een proefperiode van twee seizoenen in. Als blijkt dat de regeling negatief uitvalt voor de vereniging, als het bestuur vindt dat er misbruik gemaakt wordt, trekt het bestuur de regeling in.