“Jeroentje”, nieuwe tenuetjes en een wedstrijdverslag

Zaterdag 29 oktober 2016: Spartanen F2 – DTS ’48 F1

MAG IK ME EVEN VOORSTELLEN?

 

jeroentje

Ik ben “Jeroentje” en vanaf vandaag ben ik de mascotte van een heel leuk meisjesteam bij handbalvereniging DTS ’48. Ze spelen in de F1, en vandaag heb ik kennis gemaakt met Kirsten, Demi, Fenne, Linda, Lianne en Merel. Nikki speelt ook in dit team, die kende ik al lang… want daar woonde ik de afgelopen tijd. Maar sinds vandaag is daar verandering in gekomen, want elke week ga ik bij iemand anders wonen:  Helemaal te gek joh! Ohja, ik ben een beer van ongeveer 1 meter groot, en elke wedstrijd mag ik naast het doel zitten om te kijken hoe het handballen gaat en om de meiden aan te moedigen natuurlijk. Nou… vandaag was natuurlijk de eerste keer dat ik zoiets meemaakte en ik was best een beetje zenuwachtig. Eerst kreeg ik van de meiden een handje waarbij ze zich voorstelden en daarna stond er in de kleedkamer een heel groot cadeau klaar. “Wow”, dacht ik: “Gaat dat elke week zo hier?” Maar al gauw bleek dat het vandaag wel een heeeeeele speciale dag was, want in het cadeaupapier zat iets heel bijzonders:

 

tenus-f1

 

 

 

 
NIEUWE TENUETJES voor de F1 !!!!!

V.l.n.r. Boven: Linda Hooijboer, Demi Laan, Lianne Rijpkema, Merel Steneker, Kirsten Stroet                            Onder: Suzan Wijnker, Fenne Wijnker, ‘Jeroentje’, Nikki te Riele, Ingrid Steneker

Het zijn hele mooie, glimmende rood/gele pakjes met nummers achterop het shirt en voorop een naam met een schaar&kam erop, oftewel: INGRID’s HAARVERZORGING. Ingrid Steneker, tevens coach van dit team, heeft dit mooie cadeau gesponsord en zij is de eigenaresse van deze kapsalon aan de Dr. Nijensstraat 61 B. Misschien dat ze mij ook wel een keer wil knippen als ik bij Merel kom logeren? We hebben na de wedstrijd direct een mooie foto gemaakt, zodat iedereen die dit leest me kan leren kennen en natuurlijk die mooie tenuetjes alvast kan bewonderen. Of kom gerust een keer in het echie kijken hoe mooi de tenuetjes zijn en hoe leuk we samen kunnen handballen J.

DE WEDSTRIJD: Vandaag speelden we uit tegen Spartanen F2. Onze eerste binnenwedstrijd samen en we hadden er weer hartstikke zin in. De flessen met toverdrank werden gevuld, en vol goede moed brulden we onze yell door de zaal en klonk het fluitje om te starten met de wedstrijd. Zoals bijna elke week spelen we met twee wissels, en wisselen we lekker door om warm te blijven. Alleen was de warmte vandaag iets waar we allemaal even aan moesten wennen. Met rode wangen en 2 lege toverdrankflessen was het al gauw rust. Daar hoorde ik dat Spartanen jullie had gekrabd of de bal uit de handen sloeg. Gelukkig zat ik mooi naast het doel 😉 en had ik daar geen last van. We spraken samen af dat jullie in de tweede helft de bal goed stevig vast zouden houden als het weer zou gebeuren of het gewoon aan zouden geven als iemand je pijn deed. Nikki regelde de nieuwe toverdrank en de tweede helft liep daarna als een speer, waardoor de uitslag 1-17 werd. Ik zag dat alle meisjes hadden gescoord en goed overspeelden naar elkaar, en bovenal veel plezier hadden samen. Superleuk, handballen bij DTS’48! Deze week slaap ik een weekje bij Fenne. Met mijn eigen kleedje en knuffels om me heen, lijkt me dat hartstikke prima. En volgende week, dan krijg ik weer een nieuw logeeradres.

Zie ik jullie volgende week misschien langs de lijn? Zwaaien jullie dan even? Ik ben er zeker weer bij hoor!

Misschien tot volgende week of een andere keer! Een hele dikke berenknuffel van: ‘Jeroentje’