Ga naar de inhoud
Home » Clubweekend 17-19 mei

Clubweekend 17-19 mei

  In het Pinksterweekend van vrijdagavond 17 t/m zondag 19 mei organiseren we weer een jaarlijks DTS’48 Clubweekend.

  Vrijdagavond 17 mei

  We beginnen net als vorig jaar op de vrijdagavond om 18.30 uur met de sponsorloop. Dit vindt weer plaats bij het Sportcircuit in Hoogkarspel. Opgeven hiervoor is niet nodig. De uitnodiging en informatie hiervoor komt nog via de coaches naar de teams.

  Zaterdag 18 mei

  Op zaterdag 18 mei verwelkomen we de jeugdleden vanaf 14.00 uur op Woudlust in Westwoud met hun tentje en verdere slaapspullen. We gaan weer kamperen!

  LET OP! Wil je niet blijven slapen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om deze dag mee te beleven. Aan het eind van de avond kun je dan evt. weer opgehaald worden.

  Nadat iedereen z’n plekje heeft gevonden en is geïnstalleerd zal het ouder & kind handbaltoernooi gaan starten.

  Tijd voor pannenkoeken!

  Na het toernooi nemen we afscheid van de vaders en moeders en gaan we lekker pannenkoeken eten. In de avond is er nog een leuk en actief avondprogramma.

  Zondag 19 mei

  Zondagochtend beginnen we met een goed ontbijt en mogen alle ouders hun kind weer komen ophalen en helpen om alle slaapspullen op te ruimen. Tussen 10.00 en 11.00 vindt de trekking van de grote DTS’48 loterij plaats.

  Vanaf 11.00 uur strijdt de volwassen ‘jeugd’ tegen elkaar tijdens het Vriendentoernooi! Dus trommel je vrienden en vriendinnen op en vorm een team met elkaar.

  We gaan ervan uit dat iedereen enthousiast is en zich voor deze leuke events aanmeldt!

  Alle praktische informatie voor het logeren volgt zo snel mogelijk! Hou ook de website in de gaten.

  Sportieve en feestelijke groeten,
  Bestuur en toernooicommissie DTS’48