Ga naar de inhoud
Home » Paul Beemster 30 jaar coach

Paul Beemster 30 jaar coach

    Paul houdt er niet van om in de schijnwerpers te staan. Maar na 30 jaar een team gecoacht te hebben valt daar niet aan te ontsnappen. 30 jaar coachen, met 30 wedstrijden per seizoen kom je dan al snel op zo’n ruim 1000 wedstrijden als coach; dat zijn indrukwekkende cijfers! Begonnen met de B junioren, mee gegaan met de groep en vele jaren als coach van het tweede. En dat naast alle andere functies die hij in de loop van die 30 jaar bekleed heeft, zoals onder andere het voorzitterschap maar ook als scheidsrechter zagen we Paul regelmatig op het veld. Met het stoppen als coach is zijn vrijwilligers inzet voor onze club nu dan toch echt klaar.

    Als coach was Paul altijd een baken van rust op de bank; kalm, maar toch duidelijk aanwezig. Vooral met de rood-gele DTS’48 sjaal! Een clubman in hart en nieren. Super belangrijk voor een relatief kleine club zoals DTS’48. Vorig jaar tijdens de Algemene Ledenvergadering stemden alle leden in met het voorstel om Paul erelid te maken! Onder luid applaus van alle aanwezigen werd dat bezegeld. Helaas was Paul zelf toen op vakantie. Zijn laatste wedstrijd, afgelopen zondag als coach was een mooie gelegenheid om hem alsnog formeel erelid te maken; met een ingelijste oorkonde en een DTS’48 speldje.

    Daarnaast werd er een geweldig mooi herinneringsboek door Laura en Marlie aan Paul overhandigd waar leden en oud-leden mooie woorden en foto’s hebben aangeleverd. Met het handbalteam, oud-leden, zijn zeer belangrijke mede-coach Sharon en zijn vrouw Anneke en dochters was dit een heel mooi moment om hem in het zonnetje te zetten, een zeer verdiende afsluiting als vrijwilliger bij onze club. Paul ontzettend bedankt voor alles wat je voor onze club hebt gedaan en betekend!