Ga naar de inhoud
Home » Kom naar de Dorpsveiling Westwoud

Kom naar de Dorpsveiling Westwoud

  Het is bijna zover; de Dorpsveiling in Westwoud!

  Op zaterdag 9 april is er weer een Dorpsveiling Westwoud. Na twee jaar afwezigheid kan het gelukkig weer! De veiling begint om 20.00 uur ‘s avonds in De Schalm in Westwoud.
  Op de veiling worden meer dan 500 allerlei soorten kavels geveild. Dit varieert van de welbekende zelfgemaakte appeltaart, tot compleet verzorgde uitjes en workshops. Er zit zeker wat voor iedereen bij! De opbrengst van de veiling komt ten goede aan verenigingen, stichtingen en instellingen die sterk aan Westwoud verbonden zijn.

  Wij doen natuurlijk ook mee! DTS’48 brengt twee koopjes;

  1. Een geheel verzorgde wasbeurt van uw auto! Terwijl u geniet van een kop koffie en een gevulde koek wordt uw auto vakkundig gewassen op de parkeerplaats bij De Schalm door leden van DTS’48.
  2. Het tweede koopje is een wedstrijd voor 10 personen plus een coach tijdens onze dames 1. Uiteraard geheel verzorgd en iedere deelnemer krijgt sowieso een splinternieuw wedstrijdshirt om deze strijd aan te gaan!

  Dus kom gezellig naar de veiling! Voor de gezelligheid, of om uw slag te slaan voor een mooi koopje! De verenigingen zijn u zeer dankbaar voor de steun.

  Meer informatie over de dorpsveiling?

  Wilt u zien wat er nog meer te kopen is? Kijk dan even op https://www.dorpsveilingwestwoud.nl/catalogus.