Dames 2

Teamsamenstelling

Tanja Doodeman
Mirjam van Kleef
Marlie Schouten
Laura Beemster
Daphne Doffer
Madelon van Diepen
Anniek Manshanden
Lola Vlaar

 

Trainer: Meinte Boersma
Conditietrainer; Fleur de Wit
Coach: Paul Beemster

Wedstrijdverslag

Victoria O DS 2 – D.T.S ’48 DS 2

Het was weer tijd voor onze eerste binnen wedstrijd. Vol enthousiasme begonnen we aan de wedstrijd. Onze tegenstander Victoria O zijn we buiten nog niet tegengekomen dus we waren benieuwd naar hun kwaliteiten. Gelukkig hadden wij invallers Anouk en Mariët mee.

We begonnen de wedstrijd scherp. Na een mooie eerste aanval werd er gescoord aan de kant van D.T.S. Helaas begon ook Victoria O goed aan de wedstrijd en scoorden zij ook snel. Zo ging het over en weer en gingen we de rust in met een stand van 10-12 in het voordeel van DTS.

Na de toespraak van onze coach Paul waarin hij goed benadrukte dat we scherp moesten blijven, gingen we weer beginnen. Gelukkig scoorden wij een aantal keer. Madelon stond goed te keepen en wist de ballen netjes uit het doel te houden. Victoria O begon scherper te gooien en zij kwamen goed terug in de wedstrijd. De laatste minuten waren erg spannend, gelukkig stond de verdediging goed en kon Lola nog een mooi doelpunt scoren.
De eindstand werd 20-21 in het voordeel van D.T.S.
Iedereen heeft gescoord en we hebben als team goed samengewerkt. Hopelijk staan we er de volgende wedstrijd weer als team!